Galatasaray’da Guela Doue için anlaşma tamam! Wendel’den Zenit’e ayrılık baskısı

Galatasaray transferde dün istediği haberleri aldı. Aslan sağbek için Guela Doue’de mutlu sona ulaştı. Rennes ile uzun süren pazarlıklarda rakamı istediği noktaya çeken sarı-kırmızılılar 6 milyon euro + 2 milyon euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı. 21 yaşındaki futbolcu ile 5 seneliğine anlaşan Cim-Bom oyuncuya ise yıllık 1.2 milyon euro verecek. Fildişi Sahilli futbolcunun hafta sonuna kadar İstanbul’a geleceği belirtildi

ZENIT WENDEL’E İZİN VERDİ
Wendel’de sona doğru Galatasaray’da Wendel transferinde de olumlu gelişmeler yaşandı. Zenit, Ilic transferinden sonra 26 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun gidişine izin verdi.

Cim Bom, Brezilyalı futbolcuyla anlaşırken Zenit’e ise bonuslarla beraber 16 milyon euro verileceği öğrenildi. Wendel’in transferine de kısa süre içinde nokta koyulacağı belirtildi. Brezilyalı oyuncu da Galatasaray’da oynamak için kulübüne rest çekmişti. Öte yandan Galatasaray, Özgür Baran Aksaka’nın 1 yıllığına Bulgaristan ekibi PFC Arda Kardzhali 1924’e kiralandığını açıkladı.

Aslan’ın maçı sadece D-Smart’ta
Avusturya’da yeni sezon devam eden Galatasaray, üçüncü hazırlık maçına bugün Trencin karşısında çıkacak. 20.30’da başlayacak olan maç, sadece D-Smart ve D-Smart GO’da canlı olarak yayınlanacak.
Yeni sezonun ilk hazırlık maçında ev sahibi LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Cim-Bom, ikinci karşılaşmada ise Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf’a 5-2 yenildi. Aslan’ın bugün Slovakya’nın en üst düzey futbol ligi olan Superliga’da mücadele eden Trencin karşısında nasıl bir sonuç alacağı merakla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir